ادمین ادمینی
1401/07/19
5 بازدید
0 نظر
0 از 5
فست فود
مرحله اول :
برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و ترد ابتدا باید مرغ هایتان را به ۸ تکه تقسیم کنید.
یا می توانید از هر قسمتی از مرغ را که دوست دارید را انتخاب کنید.
سپس بشویید و بگذارید تا آب مرغ از بین برود.
.........................................................................................................
مرحله دوم :
مزه دار کردن مرغ که بدین منظور مرغ ها را در کاسه بگذارید
سپس مرینید انتخوابی (تند - نرمال) را با آب سرد و آب لیمو مخلوط کرده و روی مرغ ها بریزید
در ادامه با کمک دست هایتان ادویه ها را با مرغ ها مخلوط کنید.
برای طعم تند آب لیمو حذف شود.
روی مرغ را سلفون بکشید ۶ الی ۸ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب مزه دار شود.
.........................................................................................................
مرحله سوم :
در یک ظرف بزرگ و عمق دار پودر روکش سوخاری (تند - نرمال) را بریزید و در ظرف دیگر آب سرد .
حالا مرغ های مرینید شده را در آب سرد فرو کنید و بلا فاصله آن را در پودر سوخاری بغلطانید تا کاملا آردی شود
این کار را دوبار تکرار کنید تا کاملا پودر و پولکی شود.
.........................................................................................................
مرحله چهارم :
سرخ را در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و مرغ ها را به آرامی داخل سرخ کن بگذارید
قسمت های مرغ | بال مرغ | سینه مرغ | ران مرغ |
زمان سرخ شدن | ۱۲ دقیقه | ۱۷ دقیقه | ۱۷ تا ۲۰ دقیقه |
مواد | مقدار | توضیحات |
---|---|---|
مرغ | ۱کیلو | |
آب سرد | ۱۰۰گرم | دمای ۵ درجه |
آب لیمو تازه | ۶گرم | |
مرینت مرغ سوخاری(تند - نرمال) | (۲۵گرم نرمال)( ۳۵ گرم تند) | برند چهاربرگ |
روکش سوخاری (تند - نرمال) | ۱ بسته | برند چهاربرگ |