ادمین ادمینی

1401/07/19

5 بازدید

0 نظر

0 از 5

فست فود

مرغ سوخاری (تند - نرمال)

مرحله اول :

برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و ترد ابتدا باید مرغ هایتان را به ۸ تکه تقسیم کنید.

یا می توانید از هر قسمتی از مرغ را که دوست دارید را انتخاب کنید.

سپس  بشویید و بگذارید تا آب مرغ از بین برود.

.........................................................................................................

مرحله دوم :

مزه دار کردن مرغ که بدین منظور مرغ ها را در کاسه بگذارید

سپس مرینید انتخوابی (تند - نرمال) را با آب سرد و آب لیمو مخلوط کرده و روی مرغ ها بریزید

در ادامه با کمک دست هایتان ادویه ها را با مرغ ها مخلوط کنید.

برای طعم تند آب لیمو حذف شود.

روی مرغ را سلفون بکشید ۶ الی ۸ ساعت در یخچال بگذارید  تا خوب مزه دار شود.

.........................................................................................................

مرحله سوم :

در یک ظرف بزرگ و عمق دار پودر روکش سوخاری (تند - نرمال) را بریزید و در ظرف دیگر آب سرد .

حالا مرغ های مرینید شده را در آب سرد فرو کنید و بلا فاصله آن را در پودر سوخاری بغلطانید تا کاملا آردی شود

این کار را دوبار تکرار کنید تا کاملا پودر و پولکی شود.

.........................................................................................................

مرحله چهارم :

سرخ را در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و مرغ ها را به آرامی داخل سرخ کن بگذارید

 

قسمت های مرغ بال مرغ سینه مرغ ران مرغ
زمان سرخ شدن ۱۲ دقیقه ۱۷ دقیقه ۱۷ تا ۲۰ دقیقه

مواد اولیه

مواد مقدار توضیحات
مرغ ۱کیلو
آب سرد ۱۰۰گرم دمای ۵ درجه
آب لیمو تازه ۶گرم
مرینت مرغ سوخاری(تند - نرمال) (۲۵گرم نرمال)( ۳۵ گرم تند) برند چهاربرگ
روکش سوخاری (تند - نرمال) ۱ بسته برند چهاربرگ

اشتراک گذاری دستور پخت :