محسن جعفری

1401/07/19

5 بازدید

0 نظر

0 از 5

فست فود

فیله مرغ سوخاری(استریپس)

فیله مرغ سوخاری(استریپس)

مواد اولیه

مواد مقدار توضیحات
فیله مرغ ۱کیلو
آب سرد ۱۰۰گرم دمای ۵ درجه
آب لیمو ۶گرم لیمو تازه
مرینید فیله نرمال ۲۵ گرم محصول چهاربرگ
مرینید فیله تند ۳۵ گرم محصول چهاربرگ

دستور پخت

01

برای تهیه فیله سوخاری(استریپس) یا سینه سوخاری خوشمزه و ترد ابتدا باید مرغ ها را تمیز کنید.سپس آنها بشویید و بگذارید تا آب مرغ کامل از بین برود.

02

برای مزه دار کردن ٬ فیله یا سینه ها را آنها را در کاسه بگذارید سپس مرینید انتخوابی (تند - نرمال) را با آب لیمو مخلوط کرده و روی مرغ ها بریزید در ادامه با کمک دست هایتان ادویه ها را با خوبی با مرغ ها مخلوط کنید.

03

برای حفظ طعم تندی می توانید آب لیمو را حذف شود. روی مرغ را سلفون بکشید ۳ الی ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب مزه دار شود.

04

در یک ظرف بزرگ و عمق دار پودر روکش سوخاری چهاربرگ (تند - نرمال) را بریزید و در ظرف دیگر آب سرد . حالا مرغ های مرینید شده را در آب سرد یا تخم مرغ همزده فرو کنید و بلا فاصله آن را در پودر سوخاری بغلطانید تا کاملا آردی شود این کار را دوبار تکرار کنید تا کاملا پودر به قشنگی جذب مرغ شود.

05

روغن سرخ کردنی را در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و مرغ ها را به آرامی داخل سرخ کن بگذارید.

06

بعد از طلایی شدن روکش مرغ، آنها را از روغن خارج کرده و بر روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا کامل روغن آن گرفته شود.

07

مرغ سوخاری شما آماده سرو است. نوش جان کنید.


اشتراک گذاری دستور پخت :