ادمین ادمینی
1401/06/26
5 بازدید
0 نظر
0 از 5
فست فود
آماده سازی سینه یا فیله سوخاری (استریپس)
مواد مورد نیاز
۱- فیله یا سینه را چربی گیری کرده وبا آب سرد شسته سپس آبگیری شود
۲- با توجه به جدول مصرف مقدار مورد نیاز مرینید چهاربرگ را در آب سرد و یخ بریزید
۳- آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود
۴- فیله یا سینه را در ظرف دیگری (مریناتور)ریخته وهم بزنید
۵- به مدت ۶ الی ۸ساعت در یخچال قرار دهید
جدول مقدار مصرف
پوره یخ |
آب لیمو |
آب سرد |
مرینید چاربرگ |
فیله یا سینه |
۷۵ گرم |
۴گرم |
۷۵گرم |
۲۵ گرم |
۱ کیلو |
۱۵۰گرم |
۸گرم |
۱۵۰گرم |
۵۰ گرم |
۲ کیلو |
۲۲۵گرم |
۱۲گرم |
۲۲۵گرم |
۱۵۰ گرم |
۳ کیلو |
مواد مورد نیاز
مقدار ترکیب روکش چهاربرگ با آرد |
|
---|---|
آرد |
روکش چهاربرگ |
۱کیلو |
۶۰گرم |
شیوه سوخاری کردن (پولکی کردن)