محسن جعفری
1402/05/17
5 بازدید
0 نظر
0 از 5
فست فود
پیتزا مارگاریتا یکی از آثار هنری آشپزی است که با تلفیق مناسب مواد اولیه و ترکیب رنگها و طعمها، تجربهای استثنایی را برای عاشقان غذا ایجاد میکند. این پیتزا که اسم خود را به افتخار ملکه مارگاریتا ایتالیا به خود گرفته است و ریشههای عمیق که در فرهنگ و آشپزی ایتالیایی دارد.
گوجهفرنگیهای تازه و شیرین، با طعم و بویی که تابستان را یادآوری میکند، در این پیتزا به عنوان پایهای طعمی ویژه و تازه ارائه میشوند. پنیر موزارلا، با قدرت ذوبشدن روی پیتزا را پوشانده و به عنوان عامل اصلی ایجاد ترکیبی خوشمزه در هر قسمت از پیتزا مارگاریتا می شود. همچنین، ریحان با عطر و طعم معتدلاش، این اثر هنری را به پایان میبرد و احساسی از تعادل و هماهنگی را در دهان هر کسی ایجاد میکند.
مطلب پيشنهادي: طرز تهیه پیتزای ایتالیایی سبزیجات با روش حرفهای
پیتزا مارگاریتا نه تنها یک غذای معتدل و لذیذ است، بلکه یک اثر هنری در دنیای آشپزی میباشد که تلفیقی زیبا از طعم، رنگ و ترکیبات مختلف را به ارمغان میآورد و عاشقان غذا را در یک سفر لذتبخش به دنیای طعم و مزه میبرد. برای مشاهده این آموزش آشپزی ایتالیایی در ادامه با دستور پخت چهاربرگ همراه باشید.
مواد | مقدار | توضیحات |
---|---|---|
گوجه فرنگی | 8 عدد | |
ریحان | 100 گرم | |
سیر | 2 حبه | |
پنیر پیتزا | 200 گرم | |
خمیر پیتزا | 2 عدد | |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم | |
آویشن و روغن | به مقدار لازم | |
ادویه مخصوص چهاربرگ | به مقدار لازم |
اگر ظاهر پیتزا برایتان مهم است حتما از گوجه فرنگی های زیتونی با سایز یکدست استفاده کنید تا در پایان پیتزای زیباتری داشته باشید. ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم سپس از وسط نصف می کنیم و کنار می گذاریم.
سیرها را با رنده ریز رنده میکنیم، سپس به همراه مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم تا عطر سیرها بلند شود. مقداری نمک و فلفل سیاه به سیر اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا سیر با ادویه ها به خوبی ترکیب شود.
نصف ریحان را به سیر در حال تفت اضافه می کنیم و پس از اینکه ریحان آب انداخت و آب آن تبخیر شد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا خمیر پیتزا را داخل قالب قرار می دهیم.
برای تهیه خمیر پیتزا در منزل می توانید از مکمل خمیر ناپولی چهاربرگ استفاده کنید. روی خمیر پیتزا به مقدار کافی سس کچاپ یا سس مخصوص پیتزا می ریزیم و با قاشق آن را روی سطح خمیر پیتزا پخش می کنیم.
مخلوط سیر و ریحان را روی خمیر پیتزا پخش می کنیم. پنیر پیتزا را روی سطح پیتزا ریخته و گوجه فرنگی را روی پنیر پیتزا می چینیم. ریحان های باقیمانده را نیز روی سطح پنیر می چینیم.
فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود.
نوش جان