طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

محسن جعفری

1402/05/07

5 بازدید

0 نظر

0 از 5

غذاهای ایرانی

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

با استفاده از این مواد و با رعایت مراحل طرز تهیه ته چین مرغ که در مقاله آمده است، می‌توانید این غذای خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.

مواد اولیه

مواد مقدار توضیحات
سینه مرغ ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه
ماست چکیده ۱ پیمانه
کره ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
گلاب ۱ فنجان
زرشک ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع به مقدار لازم
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
خلال پسته به میزان لازم
ادویه ایرانی چهاربرگ ½ قاشق چای خوری
نمک، زرد چوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

دستور پخت

01

مرحله اول در طرز تهیه ته چین مرغ، آماده‌سازی و پختن سینه مرغ است. برای شروع، سینه مرغ را همراه با آب و پیاز خرد شده و زردچوبه در قابلمه‌ای قرار داده و با حرارت ملایم می پزیم. پس از پخته شدن، سینه مرغ را ریش‌ریش می‌کنیم و در یک ظرف جداگانه نگه می‌داریم.

02

مرحله دوم در این رسپی آماده‌سازی برنج است. برنج را دو بار با آب شسته و سپس در قابلمه‌ای با آب، نمک، و روغن ریخته و با حرارت ملایم میپزیم و پس از جوش آمدن برنج زمانی که دانه های آن کمی نرم شد آن را آب‌کشی می کنیم.

03

مرحله سوم شامل تفت‌دادن مرغ و اضافه کردن ادویه‌ها به آن است. ما تابه‌ای را با روغن داغ کرده و سینه مرغ را که قبلاً ریش‌ریش کرده بودیم، به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. از دارچین، نمک و فلفل سیاه و ادویه ایرانی چهاربرگ در آن استفاده می‌کنیم. هنگامی که مرغ به‌طور کامل تفت‌داده شد، آن را کنار گذاشته و زرشک و پودر قند را در تابه تفت می‌دهیم.

04

مرحله چهارم در طرز تهیه ته چین مرغ شامل آماده‌سازی مایه است. در یک کاسه بزرگ، زرده تخم مرغ، گلاب و زعفران دم کرده را هم زده و به آن ماست اضافه می‌کنیم. برنج آب‌کشی شده را هم به مواد داخل کاسه اضافه کرده و هم زدن را ادامه می‌دهیم تا مواد یکدست شوند.

05

قبل از پختن ته چین مرغ، باید ظرف مناسبی را انتخاب کنید. می‌توانید از قابلمه‌های تفلون، ماهیتابه دو طرفه، یا ظروف پیرکس استفاده کنید. همچنین، اگر روغن کرمانشاهی را دوست دارید، می‌توانید از آن به جای کره استفاده کنید.

06

پس از آماده‌سازی مواد ته چین مرغ، ظرف پیرکس را با روغن چرب می‌کنیم و نصف مواد را کف ظرف می ریزیم و فشار میدهیم سپس یک لایه مرغ می ریزیم و روی آن باقی مواد ته چین را اضافه و صاف می کنیم سپس آن را به مدت یک ساعت در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم.

07

بعد از این مدت، وقت آن است که ته چین مرغ را از فر خارج کرده و با زرشک و خلال پسته تزیین کنیم. این غذای خوشمزه آماده سرو شدن است. می‌توانید ته چین را به‌همراه غذاهای دیگر یا به‌عنوان ته دیگ نیز سرو کنید.

در این مقاله، ما طرز تهیه ته چین مرغ را مرحله به مرحله آموختیم. این غذای ایرانی خوشمزه و منحصر به فرد می‌تواند یک انتخاب عالی برای وعده‌های غذایی خانگی و مهمانی‌ها باشد. امیدواریم تجربه‌ی پخت و مزه‌ی این غذا برای شما لذت‌بخش و به یادماندنی باشد.


اشتراک گذاری دستور پخت :