طرز تهیه پیتزای ایتالیایی سبزیجات با روش حرفه‌ای

محسن جعفری

1402/05/10

5 بازدید

0 نظر

0 از 5

فست فود

طرز تهیه پیتزای ایتالیایی سبزیجات با روش حرفه‌ای

پیتزای ایتالیایی با طعم خوشمزه‌ای که دارد، یکی از محبوب‌ترین غذاهای سنتی ایتالیا و جهان است. این دلیل محبوبیت چندگانه‌اش، ترکیبات متنوع و دلپذیر آن است که تمام افراد با هر سن و ذائقه‌ای را به خود جلب می‌کند. اگر شما هم به دنبال یادگیری روش حرفه‌ای تهیه پیتزای ایتالیایی سبزیجات هستید، در این طرز تهیه با چهاربرگ همراه باشید.

 

مواد اولیه

مواد مقدار توضیحات
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا
آب 0.5 لیتر
نمک به مقدار لازم
آرد سفید 1 کیلوگرم
مایه خمیر ناپولی چهاربرگ 3 الی 5 گرم
طرز تهیه سس مخصوص پیتزا
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی به مقدار لازم
فلفل سیاه و نمک به مقدار دلخواه
آویشن 1 قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
ژامبون مرغ یا گوشت به میزان دلخواه
قارچ 300 گرم

دستور پخت

01

در ظرف مناسب، آب گرم را با دمای ۳۰ درجه سانتی‌گراد ریخته و نمک را به آن اضافه کنید. سپس آرد سفید را به آرامی به آب اضافه کنید و همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند. برای بهبود قوام خمیر نصف قاشق چای خوری مکمل خمیر ناپولی به آن اضافه کنید و به خوبی ورز دهید و سپس آن را با استفاده از پلاستیک بپوشانید و به مدت ۶ ساعت در دمای اتاق استراحت دهید. بعد از این مدت، حجم خمیر تقریباً دو برابر خواهد شد.

02

حالا روی خمیر آرد بپاشید و مجدداً ورز دهید. سپس آن را به چند گلوله خمیر تقسیم کرده و هر یک را با آرد بپوشانید. این گلوله‌های خمیر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا آماده‌ی پخت شوند.

03

گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و با همزن آن‌ها را مخلوط کنید تا حالت مایع به خود بگیرند. سپس فلفل سیاه و نمک را به میزان دلخواه به آن اضافه کنید. پیاز و سیر را ریز خرد کرده و سرخ کنید. سپس به آن‌ها گوجه و ادویه‌های دیگر را اضافه و مواد را مخلوط کنید. برای خوشمزه تر شدن طعم سس، می‌توانید یک قاشق سوپخوری آویشن به سس اضافه کنید. سس را روی شعله ملایم قرار داده تا غلیظ شود.

04

حالا با آماده‌سازی خمیر و سس، می‌توانید به پخت پیتزای ایتالیایی سبزیجات بپردازید. ابتدا هر چانه‌ی خمیر را بر روی سطح میز پهن کنید. ضخامت خمیر نباید بیش از ۲ میلی‌متر باشد. سپس سس مخصوص پیتزا را با قاشق بر روی سطح پیتزا پخش کنید.

05

قارچ‌ها را خرد کنید و بر روی آن اضافه کنید. پنیر پیتزای رنده‌شده و ژامبون را به سطح پیتزا اضافه کنید. پیتزای آماده‌شده را بر روی سینی فر قرار داده و در فر پیش‌گرم‌شده بپزید.

پخت پیتزای ایتالیایی سبزیجات نیاز به آماده‌سازی خمیر و سس مخصوص دارد. با رعایت مراحل تهیه خمیر و سس، می‌توانید به راحتی پیتزایی با طعمی منحصر به‌فرد و دلچسب برای تمام اعضای خانواده و دوستانتان آماده کنید. با دنبال کردن این دستورالعمل‌ها و رعایت ترفندهای حرفه‌ای، تجربه‌ی آشپزی شما تبدیل به یک تجربه لذت بخش خواهد شد.

برای داشتن پیتزایی با طعم بی نظیر و کیفیت بالا حتما از مکمل خمیر پیتزا ناپولی استفاد کنید 

امیدواریم این دستور پخت چهاربرگ به شما در یادگیری و آموزش طرز تهیه پیتزای ایتالیایی سبزیجات کمک کرده باشد. اکنون وقت آشپزی و لذت بردن از خوردن این پیتزا‌های خوشمزه است!

 


اشتراک گذاری دستور پخت :