طرز تهیه دال عدس غذای سنتی جنوبی

محسن جعفری

1402/05/31

5 بازدید

0 نظر

0 از 5

غذاهای ایرانی

طرز تهیه دال عدس غذای سنتی جنوبی

دال عدس یک غذای محبوب و مقوی در سراسر جهان است که با استفاده از عدس، انواع ادویه‌ها و گیاهان خشک تهیه می‌شود. این غذا به عنوان یک منبع عالی پروتئین و فیبر در تغذیه افراد گوناگون شناخته می‌شود. اگر به دنبال غذای گیاهی کم کالری و مفید برای کاهش وزن هستید پیشنهاد ما به شما دال عدس است. برای تهیه این غذای گیاهی جنوبی به مواد زیر نیاز دارید؛با ما در دستور پخت چهاربرگ همراه باشید.

مواد اولیه

مواد مقدار توضیحات
عدس قرمز دو پیمانه
سیب زمینی یک عدد
پیاز یک عدد
سیر یک بوته کوچک
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
تمرهندی یک پیمانه
روغن به مقدار لازم
ادویه تند تند چهاربرگ به مقدار لازم
نمک دودی سبزیجات چهاربرگ به مقدار لازم

دستور پخت

01

عدس قرمز را بشویید و به مدت نیم ساعت بگذارید در آب بماند.

02

آب عدس را خالی کرده و به همراه سیب زمینی خرد شده و چهار پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا به خوبی بپزند.

03

در قابلمه دیگر پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند سپس ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.

04

تمر هندی را در آب قرار دهید تا خوب خیس بخورد و از صافی عبور دهید سپس مایع را به دال عدس و سیب زمینی اضافه کنید و مواد را باهم بکوبید.

05

دال عدس شما آماده است، نوش جان

اگر می خواهید کالری کمتری را جذب کنید، این غذا را خالی و بدون نان، برنج مصرف کنید.


اشتراک گذاری دستور پخت :